26 april 2013

Nieuwe lay-out medewerkerskaart

Door Elmer Lijst

Enige tijd geleden zijn de relatie-, verkoopkans- en de contactpersoonkaart in Exact Online al voorzien van een nieuwe lay-out.
Exact heeft nu ook de medewerkerskaart voorzien van een nieuwe lay-out, welke binnekort algemeen beschikbaar is voor u.
Hieronder kunt u alvast de vernieuwde medewerkerskaart bekijken. Door het hergroeperen van informatie welke aan elkaar gerelateerd is, zal belangrijke informatie sneller in het oog springen

Nieuw menu
Er is een nieuw navigatie menu toegevoegd. Door hiervan gebruik te maken, kunt u direct naar de gewenste informatie navigeren en is het niet nodig om door de pagina te scrollen. Dit navigatie menu vindt u aan de linkerkant onder het kopje Overzicht. De laatst aangeklikte optie in het navigatie menu blijft geselecteerd als u de medewerkerskaart sluit en opnieuw opent of naar een andere medewerker gaat via de knoppen ‘Vorige’ en ‘Volgende’.

Samenvatting
In de Samenvatting wordt onder andere de ingangsdatum van het laatste contract, de type medewerker en het geslacht vermeld. Op basis van het rooster van de medewerker wordt ook grafisch aangegeven of de medewerker vandaag aanwezig is. Zo ziet u veel relevante informatie al in één oogopslag.

Recente activiteiten
In het gedeelte Recente activiteiten ziet u het laatst aangemaakte document, de laatst ingevoerde verlofregistratie, de laatst aangemaakte verzuimregistratie en de laatste week met ingevoerde uren.

Medewerkerkaart klein
Klik op de afbeelding om te vergroten

Wanneer beschikbaar?

Op de hoogte blijven wanneer deze aanpassing in Exact Online beschikbaar is? Houd dan ons blog in de gaten.


Blog

Het Vobucon Blog is voor iedereen die op de hoogte wil blijven over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. administratieve software, nieuwe wetgevingen, etc.

Vragen?
Suggesties?

Benader ons direct via Twitter

Kijken kost niets, bellen ook niet Bel me nu