21 mei 2013

Werken in de Cloud, wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Door Elmer Lijst

desktophosted2Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ondernemers in Nederland al cloudoplossingen gebruikt. Dat varieert van webmail tot online boekhouding en telefonie, denkt u bijvoorbeeld alleen al maar aan uw eigen webmail en internetbankieren. Maar er is meer, de mogelijkheden van de cloud zijn groot!

Informatielunch 'Werken in de Cloud'

  • Vraagt u zich af of werken in the cloud geschikt is voor uw organisatie?
  • Vind u het lastig om helder te krijgen of het gebruik ervan past bij de ontwikkelingen die uw organisatie doormaakt?
  • Heeft u vragen rondom het gebruik van de Cloud, zoals; beveiliging, kosten, welke strategie en de fit tussen bestaande omgeving en de cloud?


gastspreekster2Komt u dan naar de informatielunch op donderdag 13 juni a.s. Deze lunch organiseren wij samen met onze business partner Micros uit Schiedam. Wij praten u dan graag helemaal bij over werken in de Cloud. Van al uw applicaties en bedrijfsprocessen tot zelfs aan uw boekhouding. En dit alles op een uniek locatie, namelijk het data center Databarn in Capelle a/d IJssel. Een echt kijkje in de keuken!

Bent u er ook bij?
Komt u ook naar onze informatielunch? Meld u aan op de informatielunch pagina. Wij hopen u 13 juni a.s. graag te mogen verwelkomen.

partners sessie

Blog

Het Vobucon Blog is voor iedereen die op de hoogte wil blijven over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. administratieve software, nieuwe wetgevingen, etc.

Vragen?
Suggesties?

Benader ons direct via Twitter

Kijken kost niets, bellen ook niet Bel me nu