Consultancy

Vobucon staat voor u klaar

Vobucon levert consultancy rondom diverse administratieve software oplossingen. Vanzelfsprekend beschikken wij over de benodigde functionele en technische kennis, zodat het maximale rendement op uw investering in software en consultancy gerealiseerd wordt. De consultants van Vobucon kunnen u begeleiden bij alle stappen in het proces van de implementatie tot en met de nazorg van de geleverde software.

Advies

Vobucon geeft u inzicht. Maar dat lukt pas als er duidelijk in kaart is gebracht waar uw organisatie nu staat. Daarom beginnen we bij het begin: we luisteren, want u kent uw organisatie het best. Vobucon adviseert aan de hand daarvan over het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en helpt u bij het maken van de juiste beslissingen op het gebied van administratieve automatisering.

Onze experts staan voor u klaar en geven u graag een vrijblijvend advies op maat, op elk vlak van de administratieve automatisering. Want het aanschaffen van bedrijfssoftware zien wij als een investering. Hierdoor zullen bedrijfsprocessen efficiënter en sneller verlopen en heeft u beter inzicht.

Inventarisatie

Een belangrijk onderdeel van het advies op maat is de inventarisatie van uw huidige administratieve automatisering en bedrijfsprocessen ten aanzien van de eisen en wensen. De inventarisatie zal resulteren in een overzichtelijk onderzoeksrapport dat mede het advies op maat zal beschrijven.

Bij het analyseren van uw bedrijfsprocessen stellen we vragen als: Hoe wordt er nu gewerkt?, Waar zijn er verbeteringen mogelijk?, Welke techniek en hardware sluiten het beste aan bij de bedrijfsprocessen?, Wordt het maatwerk of een standaard systeem? Met onze uitgebreide ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen adviseren wij u, aan de hand van het onderzoeksrapport, welke bedrijfssoftware het beste aansluit bij u wensen en werkwijze.

Implementatie

De implementatie is cruciaal om u investering tot een succes te maken. Aan de hand van het onderzoeksrapport presenteren wij u daarom graag een voorstel voor de installatie en implementatie van de bedrijfssoftware voor de vervanging van uw huidige administratieve automatisering en optimalisering van de bedrijfsprocessen.

Hierbij werken we met een beproefd implementatieplan. De stappen in dit plan zorgen er voor dat de implementatie gestructureerd verloopt en dat u op ieder moment inzicht heeft waar we staan met onze werkzaamheden. Vobucon heeft alle kennis in huis om de implementatie van het begin tot het eind te ondersteunen.

Trainingen

Een training is in de meeste gevallen het sluitstuk van het implementatietraject wat door u en onze consultant(s) is doorlopen. In deze training kan uw betrokken personeel direct worden getraind. Onze voorkeur gaat uit naar een incompanytraining, hierbij nemen wij graag uw eigen omgeving als uitgangspunt. Hierdoor is de training direct bedrijfsspecifiek en is de overdracht van informatie en kennis vele malen groter.

Demonstraties

Vobucon biedt persoonlijke software demonstraties aan. Een van onze experts komt graag bij u langs om u te laten zien wat de desbetreffende softwareoplossing voor uw organisatie kan betekenen. Wilt u graag een demonstratie? U kunt hem direct aanvragen op de desbetreffende software pagina.

Demo-omgeving

Wenst u naast een persoonlijk demonstratie graag een demo-omgeving? Dat kan! Met de voor u speciaal aangemaakte demo-omgeving krijgt u een bepaalde tijd toegang tot een softwareoplossing. Hiermee kunt u zelf de voordelen van de oplossing ervaren. Vobucon biedt o.a. demo-omgevingen aan van Exact Synergy, Exact Online en Elvy.

Systeembeheer

Door de toenemende automatiseringsgraad in een organisatie is het goed functioneren van een informatiesysteem cruciaal geworden. Dit functioneren staat of valt bij goed onderhoud en beheer.

Vobucon beschikt hiervoor over de juiste mensen die uw totale automatisering zowel preventief als correctief kunnen onderhouden, alsmede u adviseren over de meest efficiënte vorm van ondersteuning.

Service

Naast advies heeft Vobucon service hoog in het vaandel staan. Wanneer u na de implementatie en trainingen werkt met uw nieuwe administratieve software omgeving, is er vanzelfsprekend altijd een stuk nazorg en evaluatie. Tevens beschikt Vobucon over een helpdesk, waar u terecht kunt met al uw vragen. Verder wordt er een blog bijgehouden, waar vaak tips en trucs worden vermeld.

Detachering

Vobucon heeft ervaren administratief en financieel personeel in huis. Steekwoorden hierbij zijn professionaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Vobucon biedt naast specialistische kennis bij projecten ook tijdelijke inzet van specialisten bij migraties, opleveren van nieuwe rapportages of bijvoorbeeld tijdelijke vervanging van vaste medewerkers.

Meer weten? Wij doen u vervolgens een aantrekkelijk voorstel toekomen, voor de levering van personeel voor een kortere of langere periode.