Over Vobucon

Ons verhaal

Vobucon is sinds 2000 full-service bureau in administratieve automatisering. Alle zorg rondom automatisering nemen wij u uit handen.

Wij ondersteunen onze opdrachtgever van A tot Z. We adviseren, implementeren en begeleiden de processen. Bedrijven in alle sectoren, groot of klein, staan we bij met het nemen van de juiste keuze in software. Voor de totale automatisering bieden we u één centraal aanspreekpunt. Tot ver na de implementatie.

Alleen met de juiste software, implementatie en begeleiding, bespaart u op kosten en tijd. Dat is onze stellige overtuiging en ons verhaal.

Vanaf 2000: Start

In het jaar 2000 is ons bedrijf van start gegaan. De enthousiaste oprichters Steef Vos en Kees Bunt herenigen zich in Vos Bunt Consultancy, kortweg Vobucon. Beiden hebben een rijke achtergrond in respectievelijk financieel management en automatisering. Als Vobucon doen ze bij diverse bedrijven waardevolle praktijkervaring op. Ze maken intensief kennis met gerenommeerde softwareprogramma’s.

Vanaf 2008: Groei

De zaken gaan goed. In december 2008 verhuist het kantoor van de Elektraweg naar het nieuwe bedrijvencentrum Oud Camp aan de Herenlaan in Maasland. Hierdoor zijn we beter bereikbaar vanaf de A20. Daarbij is het complex met al zijn faciliteiten een uitstekende uitvalsbasis voor ontvangst en besprekingen. Vobucon groeit verder uit door de overname van Westland Software BV in 2009.

Vanaf 2013: Specialist

Vobucon bestaat uit een rijk team aan gespecialiseerde medewerkers in automatisering. We leveren on-premise software en spelen in op trends, waaronder 'software in the cloud'. Onze kennis, kunde en kwaliteit vormen ons kapitaal. Jaarlijks plukken tientallen bedrijven daar de vruchten van. Tot op de dag van vandaag blijven wij ons ontwikkelen.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.


Bekijk hieronder de Prezi over Vobucon:


Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van Vobucon BV zijn via onderstaande link te downloaden in PDF-formaat.

Download de voorwaarden (127 kb PDF)