Toepassingen

Altijd een passend antwoord

Voor elk onderdeel van uw organisatie heeft Vobucon een pasklare oplossing. Wij verzorgen uw administratieve automatisering van A tot Z. Om te beginnen met een uitgebreid gesprek over uw wensen en voorwaarden. Daarbij doen wij gedegen onderzoek naar het te automatiseren bedrijfsproces. Vervolgens zoeken wij op basis van onze jarenlange kennis en ervaring de automatisering die past bij uw organisatie. Onze oplossingen zijn beproefd en hebben zich bewezen in diverse sectoren. Wij staan u bij tot ver na de implementatie.

Financieel

Een goede financiële administratie is voor u als ondernemer of financieel professional zeer belangrijk. Stuurinformatie op verschillende niveaus moet continu inzichtelijk zijn. Dan kunt u, waar nodig, snel bijsturen en de juiste keuzes maken. Weten hoe ervoor staat.

Meer informatie

HRM

Met een goed geautomatiseerd beheer en management van uw personeelsgegevens bepaalt u de juiste strategische keuzes in het personeelsbeleid. Aan de hand van een uitgekiend Human Resource Managementsysteem geven wij u veilig en snel inzage in salarissen, werktijden, declarabele uren en individuele dossiers.

Meer informatie

CRM

Uw bedrijfsvoering stelt u mede vast op grond van bestaande en potentiele klanten en wellicht (toe)leveranciers. Daarbij is het juiste Customer Relation Management Systeem een voorwaarde. Wij brengen uw relatiebeheer in kaart met een gebruiksvriendelijk en effectief systeem.

Meer informatie

Documentbeheer

In een organisatie zijn veel documenten in omloop: van offertes tot facturen en van brochures tot projectdossiers. Door een efficiënt digitaal documentbeheer bewaakt u kennis en bespaart u in kosten en tijd. Overweegt u deze slimme stap? Wij kunnen u prima adviseren.

Meer informatie

Rapportages

In welke markten bent u succesvol? Hoe presteert uw organisatie? Worden strategische doelen bereikt? Komen de uitgaven overeen met het budget? Vobucon voorziet in de meest uiteenlopende rapportagemodellen op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Meer informatie

Inkoop & Logistiek

U kunt winst halen uit de juiste afstemming van inkoop en logistieke processen. Vobucon zoekt bij uw organisatie een passende geautomatiseerde afstemming van inkoop, verkoop, voorraadbeheer en distributie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Projectbeheer

Hoe verloopt de registratie en het beheer van al uw activiteiten en projecten? Voor een goed en professioneel verloop hebben u en uw medewerkers belang bij actuele inzage van gegevens en informatie. Daarvoor leveren wij gebruiksvriendelijke software op hoog niveau.

Meer informatie

Urenregistratie

Hoeveel tijd neemt een project in beslag? Daarmee bepaalt u immers uw prijs en de inzet en planning van medewerkers. Vobucon adviseert in urenregistratiesystemen. Per definitie hebben deze systemen een overzichtelijke omgeving en zijn ze eenvoudig te bedienen.

Meer informatie

Webshop

Ook uw (potentiële) klant maakt graag gebruik van online diensten en producten. Deze moderne standaard is winstgevend, blijkt uit verkoopcijfers via webwinkels. Vobucon biedt gebruiksvriendelijke software die gekoppeld is aan uw boekhouding.

Meer informatie

Kijken kost niets, bellen ook niet Bel me nu